KYOCERA SENCO Finland Oy on vuonna 1957 perustettu, Suomen markkinajohtaja puukiinnityksen alalla. Olemme osa Kiotossa Japanissa pääkonttoriaan pitävää, 1959 perustettua KYOCERA konsernia, joka toimii usealla eri markkina-alueella ja monella eri tuotealueella. Olemme edustaneet Sencon tuotteita menestyksellisesti jo yli puoli vuosisataa ja SENCO naulauskoneet, SENCO naulat ja hakaset, SENCO DURASPIN ruuvaimet ja ruuvit, sekä SENCO kompressorit muodostavat tänä päivänä merkittävän osan liikevaihdostamme.

SENCON missio on olla varteenotettavin toimittaja, kun haetaan laadukasta kiinnitysjärjestelmää, joka lisää työn tuottavuutta ja turvallisuutta.

Jo yli 60 vuoden ajan Senco on ollut synonyymi tuloksellisuudelle, tuottavuuden kasvulle ja ylpeydelle hyvin tehdystä työstä.

Tänä päivänä Senco jatkaa samaa perinnettä kehittäen yhä uusia innovatiivisia teknologioita koskien sekä koneita että kiinnittimiä.

Muita omia maahantuontejamme ovat AERFAST-,SCRAIL-, EXPANDET-, RAWLPLUG- ja LIGNOLOC -kiinnitystekniikat sekä valikoima AERFAST-, MEC-AIR ja JUN-AIR kompressoreita, COLLOMIX sekoitusratkaisut, BAIER sähkötyökalut, NORSAG rakennussirkkelit, STARMIX imutekniikka sekä MAFELL sähkötyökalut.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös valikoima tunnettuja sähkötyökalumerkkejä kuten mm. DEWALT ja FESTOOL alkuperäisine tarvikkeineen.

Valtakunnallisena yrityksenä oma myynti- ja huolto-organisaatiomme kattaa koko maan. Oman verkostomme lisäksi tuotteitamme saa useilta jälleenmyyjiltämme kautta maan.

Tytäryhtiömme KYOCERA SENCO Estonia OÜ on toiminut Virossa vuodesta 1997.

Asiakkaitamme ovat talo-, rakennuspuusepän-, huonekalu- ja pakkausteollisuus sekä rakennusliikkeet, rakentajat ja heitä palvelevat jälleenmyyjät.

Toimintamme ydin on hyvällä ja ammattimaisella palvelulla saavutettu asiakastyytyväisyys. Tarjoamme asiakkaillemme parhaita kiinnitysteknisiä ratkaisuja ja laajan valikoiman alan huipputuotteita takuuhuoltoineen.