SENCO Kiinnitystekniikka

Senco_bannerikuva.jpg

SENCO on yksi tunnetuimmista ja johtavista tuotemerkeistä koneellisen  kiinnittämisen markkinoilla. SENCO tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman  paineilma-, sähkö-, kaasu-, ja akkukäyttöisiä työkaluja ja niihin kattavan valikoiman  tarvikkeita sekä kiinnittimiä.

Katso uudet SENCO-tuotesivut!

 Väliotsikko senco

Toimittamalla innovatiivisia kiinnitinratkaisuja helpottamaan jokapäiväistä  työskentelyä, SENCO tuotteet ovat helpottaneet työskentelyä jo sukupolvien ajan. Oli työtehtäväsi työmaalla, teollisuudessa tai vaikka omalla mökillä, SENCO koneet ja kiinnittimet lisäävät tuottavuuttasi, olit sitten raskaansarjan ammattilainen tai vaikka alan harrastaja.

Globaalina toimijana SENCO kiinnitinratkaisut suunnitellaan ja tuotetaan markkinoille, jotta Sinun työskentelysi olisi mahdollisimman vaivatonta ja tuottavuutesi maksimoidaan.

SENCOn jo käsitteeksi muodostunut DuraSpin nauharuuvausjärjestelmä takaa hyvän suorituskyvyn ja kattavan valikoiman erilaisia nauhoitettuja ruuveja moneen eri käyttökohteeseen. Niitä on saatavana sekä perinteisenä verkkovirtakäyttöisenä että kompaktina akkukäyttöisenä, joiden tehokkaat 18V Li-Ion akut antavat riittävän ruuvauskapasiteetin ergonomiaa unohtamatta.

SENCO Fusion-tekniikkaan perustuvat akkunaulaimet sisältävät uniikin, paineilmanaulaimista tutun naulaustehon ilman kaasun virtaus- tai odotusaikoja eikä vaihdettavia kaasupatruunoita puhumattakaan terveydelle haitallisista pakokaasuista.