STARMIX imutekniikka

 Valikoima

 

STARMIX on synonyymi korkealaatuisille märkä-/kuivaimureille, joita käyttää rakennusalan ammattilaiset sekä omakotirakentajalle, joka haluaa jotain hieman parempaa. Imurit valmistetaan Saksassa vuosikymmenten kokemuksella ja sisältävät alan uusimpia innovaatioita.Koneiden yhdistävinä tekijöinä on sisään rakennettu työkaluohjaus, korkea laatu, innovatiivinen elektromagneettiseen ravistukseen perustuva suodattimen puhdistusmekanismi ja pitkä käyttöikä – ilman kompromisseja. Valikoimamme koostuu kolmesta mallisarjasta:

 

ISP iPulse – Innovatiiviset pölynimurit älykkäällä elektromagneettisella suodattimien puhdistusmekanismilla ja työkaluohjauksella, jotka suoriutuvat isoistakin pölymääristä ja myös haitallisten pölyjen keräyksestä (saatavana myös M-, H-pölyluokkiin ja asbestiversiona). Voidaan käyttää tavanomaisten rakennuspölyn poistossa myös ilman pussia.

 

IS Compact -Tehokkaalla elektromagneettisella suodattimien puhdistusjärjestelmällä ja työkaluohjauksella varustetut imurit soveltuvat erinomaisesti isompien pölymäärien kohdepoistoon – jopa ilman pölypussia.

 

NSG uClean – Joustava ja helposti liikuteltava työmaaimuri kohteisiin, joissa pölyn määrä on kohtuullinen. Suositellaan käytettäväksi pölypussin kanssa.

 

Lue lisää(engl)