SENCO Kiinnitystekniikka

Senco_bannerikuva.jpg

TYÖKALUJA KOVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. TEKEMÄÄN TYÖSTÄSI HELPOMPAA.

 Ammattilaisen maine on yhtä hyvä kuin viimeisen urakan jälki. Jälki joka näkyy pinnoissa nauloina ja ruuveina. Niin myös meidän maineemme. Jo vuosikymmeniä olemme tehneet innovatiivisiä tuotteita helpottamaan ammattilaisten työtä. Tuotteita joilla saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos.

Rakennustyömailla ja rakennuskohteissa ympäri maailman SENCO kiinnittimet ja työkalut lisäävät työn tuottavuutta ja mahdollistavat parhaan lopputuloksen. Luomme kiinnitysjärjestelmiä, jotka tekevät työstäsi helppoa ja mahdollistavat lopputuloksen, josta voit olla ylpeä.

Katso uudet SENCO-tuotesivut!

 Väliotsikko senco

 Teit töitäsi rakennustyömaalla, teollisuudessa, tai vaikka kesämökillä, hyvät, oikeaan tarkoitukseen tarkoitetut työkalut lisäävät tuottavuuttasi ja vähentävät virheitä. SENCO työkalut ja kiinnittimet suunnitellaan ja tuotetaan maksimoimaan työsi tehokkuus.

 Valitsemalla SENCO työkalut ja kiinnittimet, valitset järjestelmän, et yksittäistä työkalua. Järjestelmän, jossa jokainen osa on suunniteltu toimimaan keskenään saumattomasti yhteen.

 

 SENCO NAULAIMET TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JA RAKENNUSTYÖMAILLE

 Senco Extreme Pro sarjan naulauskoneet on suunniteltu kestämään työtä, joka jatkuu kun aamuvuoro lähtee kotiin ja iltavuoro jatkaa. Extreme Pro sarjan naulaimissa on uusinta SENCO teknologiaa ja ne ovat tarkoitettu vaativaan teollisuus- ja rakennustyömaakäyttöön jonka johdosta myönnämme näille koneille jopa 5 vuoden runkotakuun.

 Senco Pro sarjan naulaimet ovat tarkoitettu ammattilaisille työmaakäyttöön. Koneet on tehty kestämään työmaiden vaihtuvia olosuhteita ja niille annetaan myös vuoden takuu.

 Perinteisten paineilmanaulainten lisäksi SENCO FUSION akkutoimiset naulaimet tarjoavat innovatiivisesti paineilmanaulauksesta tutun, siistin lopputuloksen ja nopeuden yhdistettynä letkuttoman käytön helppouteen ilman vaihdettavia kaasupatruunoita tai hajuhaittoja.

 SENCO tuottaa ammattilaisille myös vaihdettavilla kaasupatruunoilla toimivia naulauskoneita runko-, ja hakasnaulaukseen.  

SENCO SEMIPRO OMAKOTI- JA MÖKKIRAKENTAJALLE

 Senco Semi-Pro – sarjan naulaimet on suunniteltu kuluttajille, jotka arvostavat hyvää laatua, työn helppoutta ja lopputuloksen jälkeä. Semi-Pro työkalut ovat kestäviä ja turvallisia käyttää, ja naulaimet on optimoitu vaativaan harrastuskäyttöön. Myönnämme näille tuotteille 1 vuoden takuun kuluttajakäytössä.

NAUHARUUVAUS

 SENCO DURASPIN Nauharuuvaimet on optimoitu tasapainoltaan ja takaamaan hyvä suorituskyky ammattilaisen käsissä päivästä toiseen monissa eri ruuvauskohteissa. Uusin Duraspin sukupolvi on julkaistu 2020 ja tuo markkinoille innovatiivisen FEED-ON-RETURN syöttöjärjestelmällä varustetut nauharuuvaimet.

 KORVIA SÄÄSTÄVÄ KOMPRESSORITEKNIIKKA

SENCOn hiljaiset Low-Noise – kompressorit takaavat työrauhan työmaalla, eikä kuulosuojausta tarvita. Modernit, öljyttömät kompressorit kattavat laajalla valikoimallaan kaikki käyttötarpeet ja ovat kestäviä käytössä.