CAMO PIILOKIINNITYS

TOP

 

OTSIKKO1

LOPPUTULOS - SIISTI KIINNITINVAPAA TERASSIPINTA. Terassipintasi kansilaudoitus  on kiinnikkeistä vapaa ja ei tikkuunnu, koska ruuvien kannat ovat piilossa. 

HELPPOUS asennuksessa. CAMO:lla et voi epäonnistua. Ohjaimella ruuvit ovat aina oikeassa kulmassa ja oikealla syvyydellä. Ruuvit jäävät piiloon ja työn jälki näyttää aina ammattimaiselta. 

NOPEUS asennuksessa. Ohjaimella asennat ruuvit nopeasti ja myös lautaväli säätyy automaattisesti. Työvaiheita on vähemmän kuin perinteisellä irtoruuvilla ja itse ruuvaus on nopeampaa kuin perinteisellä ruuvilla. 

JÄMÄKKÄ KIINNITYS. Terassilaudat kiinnittyvät CAMO-ruuvia käyttämällä vinottain. Ruuvi antaa elämistilaa laudalle sääolosuhteiden muuttuessa ja jos yksittäinen lauta vaurioituu se on helppo ruuvata irti ja korvata uudella. 

 

RUUVIKUVA1

OTSIKKO2

 SÄÄDÄ ruuvausohjain käyttämäsi materiaalin mukaan sopivalle leveydelle.

ASETA ruuvausohjain paikalleen. Ohjain pitää laudan välin aina samana teräksisen välikeohjaimen avulla.

RUUVAA ohjaimeen asetetut ruuvit helposti valitsemallasi työkalulla. Voit käyttää valintasi mukaan mitä vain porakonetta, oli se sitten kyseessä akku- tai johtokäyttöinen. Kunhan saat siihen ruuvipaketissa mukana tulevan T15-ruuvauskärjen kiinni, se pitää huolen siitä että ruuvi asettuu oikeaan syvyyteen joka kerta, helposti ja vaivattomasti.

LISÄÄ OHJEITA Puukohtaiseen kiinnittämiseen ja puulajin valintaan voit lukea täältä

Katso tästä videoita aiheesta: Katso Camo video 1 tästä    Katso Camo video 2 tästä 

 

OTSIKKO3

 CAMO tuotteita voit ostaa seuraavilta jälleenmyyjiltä ja muilta hyvin varustelluilta rautakaupoilta. Jos et löydä täältä itsellesi sopivaa jälleenmyyjää, käy kysymässä paikkakuntasi terassipuuta tai kiinnittimiä myyvästä ammattiliikkeestä. 

 K-RAUTA : SIIRRY JÄLLEENMYYJÄN SIVULLE

STARK SUOMI : SIIRRY JÄLLEENMYYJÄN SIVULLE

BAUHAUS : SIIRRY JÄLLEENMYYJÄN SIVULLE

MOTONET : SIIRRY JÄLLEENMYJÄN SIVULLE

 

OTSIKKO4

 

CAMO Ruuvi on tekninen kokonaisuus. Porakärki ei riko lautaa, vaan porautuu lautaan kuin poranterä halkaisematta puuta. Ruuviosa on täyspaksu heti tyvestä, jolloin kiinnittyvyys on tavallista ruuvia parempi koko mitan osalta. Kiinnittymiskohdan keskiosassa kierteiden välissä on elämistilaa lämpötilamuutoksiin. Vastakierre kiinnittää jämäkästi ja vetää laudat yhteen. Päässä oleva Torx-15 uppokanta jää kokonaan rakenteen sisälle. Pituusvaihtoehtoja on kaksi, 48mm ja 60mm. 48mm ruuvi sopii lauta / lauta kiinnityksiin, 60mm lauta / lankku kiinnityksiin. Maksimi kiinnitettävän laudan paksuus on 34mm 60mm ruuvilla.  Kun kiinnität kovia puulajeja, suosittelemme esiporausta. HUOM! (Camo piilokiinnitystä ei suositella käytettäväksi erittäin kovien, voimakkaasti elävien puulajien kuten Cumarun kiinnittämiseen).

CAMO Ruuveja on kolmea eri luokkaa eri käyttötarpeisiin. 

Protech ruuvit on tarkoitettu kuivan maan kansirakenteisiin, ja terasseihin joihin kohdistuu vain vähäistä rasitusta. Ne on päällystetty 3-kerroksiseslla keraamisella pinnoitteella, ja toimivat hyvin pienissä yksityiskäytön terasseissa, esimerkiksi parveke- tai mökkiterassikäytössä. 

Ruostumaton Teräs A2 ruuvit on tarkoitettu terasseihin, jotka ovat vesistöjen läheisyydessä, terasseihin joihin kohdistuu enemmän rasitusta, tai esimerkiksi makean veden laitureihin. 

Haponkestävä A4 ruuvit on tarkoitettu terasseihin ja laitureihin, joihin kohdistuu erittäin vaativa rasitusta, esimerkiksi rakenteisiin, jotka ovat suolaveden välittömässä läheisyydessä.